"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein

Regulament de postare comentarii pe portalul Industriadeaparare.ro

Portalul Industriadeaparare.ro cuprinde sectiuni in care cititorii isi pot posta/prezenta opiniile si comentariile, in mod liber in conditiile prezentului regulament, la rubricile de comentarii.

Industriadeaparare.ro este singurul decident cu privire la sectiunile ce vor avea rubricile de comentarii din partea cititorilor.

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Postarea unor comentarii pe portalul www.industriadeaparare.ro se face sub autoritatea unor reguli, termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza:

  • Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar sau abuziv.
  • Sunt interzise injuriile de orice fel.
  • Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale.
  • Sunt interzise comentariile cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene.
  • Sunt interzise discriminarile referitoare la sex, varsta, religie, etnie, orientare sexuala ori alte discriminari personale.
  • Este interzisa orice forma de reclama.
  • Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul.
  • Este interzisa postarea multipla a aceluiasi comentariu.
  • Este interzis furtul de semnatura al altor utilizatori.

Industriadeaparare.ro isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor comentarii, ce nu respecta termenii de mai sus, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar, unii utilizatori nu vor mai avea dreptul sa posteze comentarii. Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modificarea mesajelor instantaneu.

Postarea unui mesaj in sectiunea de comentarii pusa la dispozitie utilizatorilor inseamna acceptarea tacita a continutului acestui regulament.

Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Industriadeaparare.ro sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Prezentul regulament este valabil din momentul publicarii si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun.