"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Romania, gazda Integrated Air and Missile Defence Eastern Europe
article picture

Într-un context geopolitic regional din ce în ce mai instabil, discuțiile cu privire la apărare sunt esențiale în vederea identificării celor mai optime soluții de cooperare și integrare. În ceea ce privește estul Europei, apărarea aeriană este unul dintre principalele subiecte dezbătute, iar complexitatea acesteia impune abordări exhaustive și eficiente.

Anul acesta, Conferința Internațională ”Integrated Air and Missile Defence Eastern Europe” va avea loc în România, actor important în regiunea est-europeană. Evenimentul este organizat cu suportul Ministerului Apărării Naționale – Departamentul pentru Armamente și se va desfășura în perioada 26-27 iulie 2016, la Cercul Militar Național din București.

De asemenea, Organizația Patronală Industria de Apărare este partener al evenimentul, susținând necesitatea cooperarii coerente dintre industria de apărare și forțele armate.

Manifestarea reunește reprezentanți ai NATO, ai ministerelor apărării din țările est-europene și SUA, cu precădere ai forțelor aeriene, precum și reprezentanți ai industriei de apărare.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa website-ul evenimentului: http://www.missileseasterneurope.com/

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament
  (6.83 stele din 3 vot(uri))