"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Cinci membri ai Organizaţiei Patronale “Industria de Apărare” prezenţi la Gulf Defense & Aerospace Exhibition – GDA 2015

Cinci membri ai Organizaţiei Patronale “Industria de Apărare” au participat la Gulf Defense & Aerospace Exhibition – GDA, unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Orientul Mijlociu, care a avut loc în Kuwait City în perioada 8-10 decembrie 2015.

Delegaţia a cuprins reprezentanţi ai Companiei Naţionale ROMARM, precum şi ai filialelor sale Carfil, Uzina Mecanică Cugir, Uzina Mecanică Mija şi Fabrica de Arme Cugir. Participarea la GDA 2015 a reprezentat oportunitatea de a (re)aduce în atenţie produsele româneşti pe piaţa de desfacere orientală, un segment de piaţă unde cererea este ridicată. De-a lungul celor trei zile ale evenimentului, reprezentanţii ROMARM şi ai filialelor au purtat numeroase discuţii vizând oportunităţi pentru posibile colaborări.

GDA 2015 a reunit peste 2000 de profesionişti în domeniul militar, din diverse categorii de forţe, care au avut posibilitatea să viziteze cele peste 50 de standuri, cuprinzând peste 115 companii din 24 de ţări.

Expoziţia a fost inaugurată de generalul Abdullah Al-Nawaf Al-Sabah, locţiitorul Şefului Statului Major al Armatei din Kuwait, alături de alţi reprezentanţi ai autorităţilor din Kuwait, dar şi ai altor state din Orientul Mijlociu.

Standul Companiei Naţionale ROMARM a fost inclus pe lista vizitei oficiale care a urmat inaugurării, iar directorul general al companiei, doamna Floarea Şerban, a înmânat emblema ROMARM domnului general Abdullah Al-Nawaf Al-Sabah. De asemenea, alături de ROMARM a fost şi excelenţa sa domnul Vasile Sofineti, ambasadorul României în Kuwait.

Evenimentul Gulf Defense & Aerospace Exhibition – GDA 2015 a fost organizat de TNT Production, sub înaltul patronaj al Ministerului Apărării din Kuwait.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament