"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Lansare oficiala OPIA
article picture

În actualul context geopolitic, din ce în ce mai imprevizibil și periculos, securitatea statală devine primordială. Apărarea țării este însă indisolubil legată de industria națională de apărare, astfel că revitalizarea acestui domeniu de importanță strategică a trebui sa fie una dintre prioritățile României.

Un pas important în demersul de revigorare a acestei ramuri a industriei naționale în reprezintă înființarea Organizației Patronale "Industria de Apărare",la a cărei lansare oficială vor participa personalități din domeniu, lideri de opinie, reprezentanți ai autorităților și categoriilor de forțe, precum și ai industriei de apărare.

Evenimentul va avea loc marți, 24 noiembrie 2015, ora 14:00, în sala Nicolae Bălcescu a Palatului Parlamentului.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament