"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Conferinta Internationala Armored Vehicles Eastern Europe se desfasoara la Bucuresti
article picture

Conferinta Internationala Eastern Europe Armored Vehicles se va desfasura in premiera in Romania, in perioada 20-21 septembrie 2016, la Cercul Militar National.

La eveniment sunt asteptati sa participe reprezentanti ai fortelor terestre ale statelor din Estul Europei, reprezentanti ai armatei SUA si NATO, precum si ai industriei de aparare din domeniul vehiculelor blindate.

Principalele subiecte ale conferintei de anul acesta se refera la marirea protectiei, imbunatatirea mobilitatii si a puterii de tragere a vehiculelor blindate, dar si studii de caz din teatrele de operatii.

In plan local, evenimentul este organizat cu suportul Ministerului Apărării Naționale – Departamentul pentru Armamente.

Organizația Patronală Industria de Apărare este partener al conferintei, sprijinind industria nationala de aparare din domeniu.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa website-ul evenimentului: http://www.armouredvehicleseasterneurope.com/

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament